Bericht versturen

Jingdezhenwpvac Elektrisch Co., Ltd

Thuis

Jingdezhen WPVAC Electric Co.,Ltd

Jingdezhen WPVAC Electric Co.,Ltd

Jingdezhen WPVAC Electric Co.,Ltd
1
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : WPVAC
Aantal werknemers : 5~20
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : < 10%

Wordt Jingdezhenwpvac Elektrisch Co., Ltd gevestigd in Jingdezhen, Jiangxi-provincie, China. Het is een uitvoerende basis van elektromechanische die producten door de Staat en een hoge en nieuwe technologieonderneming worden goedgekeurd in Jiangxi-provincie. Het heeft het recht van de autonomie op buitenlandse handel in handen en heeft een geschiedenis van 30 oneven jaren in het ontwerpen van en het veroorzaken van vacuümelectrics.

 

De belangrijkste producten van het bedrijf omvatten vacuümcondensator, vacuümbuis vacuümrelais, vacuümschakelaar, vacuümschakelaar, vacuümstroomonderbreker en coaxiaal relais. Het heeft een totaal van 6 categorieën met meer dan 300types. Het bedrijf bezit het belangrijkste materiaal en de geavanceerde die technologie uit Japan en de V.S. wordt ingevoerd. Een groot aantal van gekwalificeerd technisch personeel in het bedrijf heeft vrij sterk vermogen in onderzoek en het ontwikkelen van en het op zich nemen van de taak om proef-produceert en specifieke producten te ontwerpen, te vervaardigen om de eisen van de klanten te ontmoeten.

 

Het bedrijf heeft opstelling een uitvoerig Kwaliteitsborgingsysteem en verkreeg het certificaat van ISO9001: 2001 in 1996. De vacuüm middelgrote condensator, het vacuümrelais en de vacuümschakelaar van alle soorten worden geproduceerd en met geavanceerde internationale norm gecontroleerd (mil, specificaties van het leger van de V.S.). Zijnd in het lood van gehele professionele cirkel in China, werden de diverse soorten producten toegekend de Uitstekende Productprijs voor 40 keer door de Staat, het Ministerie en de Provincie. De waterkoelingscondensatoren door het bedrijf worden gemaakt werden toegekend octrooi door de Staat die. Zijn octrooiaantal: ZL 022836691. De uitstekende producten en de perfecte dienst worden hoogst in binnen- en buitenland geprijst door klant.

Het motto van het bedrijf is „Klanten, Ontwikkeling en eerst innovatie“. Wij zullen altijd tot uw dienst met u staan!

Contactgegevens
Jingdezhen WPVAC Electric Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Fei

Tel.: 86-18979898892

Fax: 86-798-2087897

Direct Stuur uw aanvraag naar ons