Bericht versturen

Jingdezhenwpvac Elektrisch Co., Ltd

Thuis ProductenVacuümonderbrekers voor AC Schakelaars

Ceramische Vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A

Ceramische Vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A

  • Ceramische Vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A
  • Ceramische Vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A
  • Ceramische Vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A
Ceramische Vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A
Productdetails:
Plaats van herkomst: Jingdezhen China
Merknaam: WPVAC
Modelnummer: ZKTJ400/1.14
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100
Prijs: Negotiable
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Geschat het Werk Voltage (KV): 1.14 Geschatte Werkende Stroom (A): 400
Geschat Wekkend Vermogen (Ka, tijden): 4/100 Geschat Onderbrekend Vermogen (Ka, tijden): 3.2/25
De machtsfrequentie weerstaat Voltage (kV): 12 Dimensie: Φ60*H105
Hoog licht:

ceramische vacuümonderbreker

,

schakelaar vacuümonderbreker

vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A

 

 

Wij hebben een brede waaier van equivalenten voor andere artikelnummers. Tevreden ons contacteren als u niet kunt hier vinden wat u nodig hebt.
 
De vracht van lijst is enkel verwijzing, gelieve te baseren op de daadwerkelijke vracht wanneer de producten worden verzonden naar u.
 
Verzending:
Wanneer u een orde plaatst, kies gelieve een verzendwijze en voor de orde met inbegrip van de verschepende prijs te betalen. Wij zullen de punten binnen 5 dagen verzenden zodra uw betaling wordt voltooid.
De levertijd op alle internationale vervoer toe te schrijven aan verschillen in douane die tijden in individuele landen ontruimen, die kunnen beïnvloeden hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.
De kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douaneprijzen, makelarijprijzen, heffingen, en belastingen voor invoer in uw land. Deze extra prijzen kunnen in tijd van levering worden verzameld. Wij zullen geen verschepende lasten voor geweigerde verzendingen terugbetalen.
De het verschepen kosten omvatten geen de invoerbelastingen, en de kopers zijn verantwoordelijk voor tol.
Wij verschepen door DHL, UPS, FEDEX OF EMS. Wij zullen de snelle en betrouwbare manier voor levering selecteren. Be*sparen op het verschepen en safter op levering. De punten zullen binnen 5 werkdagen op betaling verschepen
Received.We zijn niet de oorzaak van verkeerd of undeliverable adres.
levertijd:
Door UPS, DHL, FEDEX: 5-7 Businessdays aan de meesten van landen.
 
 
Ontvangen:
De beste Vriend wanneer u de punten ontvangt u gaf tot in 48 uren opdracht, pls controle het zorgvuldig eerst
Als zij of niet beschadigd zijn, als sommige gebroken punten, pls ons op tijd informeren. Pls niet verlaat slecht terugkoppelt of terugkeert de goederen naar ons zonder ons te contacteren. Me maak niet ongerust, moeten wij verantwoordelijk zijn voor uw het winkelen bij onze opslag.
 
Keert terug:
Nadat u de punten ontvangt gaf tot u opdracht. In 15 dagen, wanneer u niet met onze producten en dienst wordt tevredengesteld. Wij zullen aan u terugbetalen of zullen nieuwe aan u onmiddellijk opnieuw versturen.
Nochtans, zou de koper moeten ervoor zorgen dat de teruggekeerde punten in hun originele voorwaarden zijn. Als de punten beschadigd of verloren zijn wanneer zij zijn teruggekeerd, zal de koper voor dergelijk schade of verlies verantwoordelijk zijn, en wij zullen de koper geen volledige terugbetaling geven. De koper zou moeten proberen om een eis met het logistische bedrijf in te dienen om de kosten van schade of verlies terug te krijgen.
_de koper verantwoordelijk voor de de ver*schepen prijs te om terugkerenen de de punt
 
Garantie & Onderhoud:
Wij bieden de vrije vervanging aan van één maand. De kopers kunnen voor een vervanging binnen 15 dagen van uw ontvangstbewijs van het product vragen. De koper zou het product in de originele voorwaarden naar ons moeten terugkeren en zou de het verschepen kosten voor terugkeer moeten dragen.
Wij verstrekken het vrije onderhoud van 12 maanden. Als om het even welk deel om wordt vereist worden vervangen, zou de koper ook voor de kosten van de te vervangen delen moeten betalen.
_alvorens terugkerenen de de punt, gelieve be*vestigen het de adres van afzender en de de logistiekmethode met ons. Nadat u de punten aan het logistische bedrijf geeft, te verzenden gelieve ons het het volgen aantal. Zodra wij de punten ontvangen, zullen wij zullen hen ZO VLUG MOGELIJK herstellen of ruilen.
 
Terugkoppeling:
Uw tevredenheid en positief koppelen zijn zeer belangrijk voor ons terug. Gelieve weg te gaan positief terugkoppelen en 5 sterren als u met onze punten en diensten tevreden bent.
Als u om het even welke problemen met onze punten of diensten hebt, gelieve te voelen vrij om ons eerst te contacteren alvorens u terugkoppelt negatief weggaat. Wij zullen ons beste om het even welke problemen doen oplossen en u voorzien van de beste klantenservices.
 
Als u ziet wat niet u wilde: Deze pagina's tonen slechts een fractie van de voorraad wij beschikbaar hebben. Wij hebben vele duizenden vacuüm vast als veranderlijke condensatoren, zowel, evenals vacuümrelais. Deze voorraad verandert dagelijks. Als u eisen ten aanzien van punten hebt niet in deze productregelen worden vermeld, te versturen gelieve us.and met de elektronische post ons goed geïnformeerd personeel onze inventaris die zal zoeken. (Vergeet om ons uw geen e-mailadres en contactgegevens te geven!)
Ceramische Vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A 0Ceramische Vacuümonderbrekers voor AC Schakelaars ZKTJ400/1.14 1.14KV 400A 1

Contactgegevens
Jingdezhen WPVAC Electric Co.,Ltd

Contactpersoon: Yu

Tel.: +8618979898892

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten